versailles

“Classic” linjen kaminportaler som produceras av “Arriaga” i onyx och marmor har korrekta, symmetriska former och klassisk design, som är dekorerad med en mängd olika komponenter, reliefer och även skulpturala bilder. Eldstäderna är stilfullt anpassade till den historiska perioden, enligt vilken är den konkreta eldstaden konstruerad.

Pris från 1000€

ELDSTÄDER I STEN INSTALLERADE AV SALASTONE

Trots att kaminportalerna är tillgängliga i naturlig granit och naturlig kvarts, är kaminportalerna i marmor de mest representerade. “Salastone” erbjuder modeller som “Agra”, “Luxor”, “Grenoble”, “Preston”, “Pompeya”, “Washington”, “Charlotte”, “Lara”, “Stella”, “Viola”, “Caspi”, “Helena”, “Lisboa”, “Verona”, “Atenas”, “Merida”, “Paris”, “Boston”, “Burgos”, “Amberes”, “Praga”, “Versailles”, “Bruselas”, “Dublin”, “Oxford”, “Florencia”, “Pisa”, “Oslo” och “Atlanta”. Från kaminer tillverkad av onyx måste höjdpunkten vara “Odessa”.

Även om de alla är eldstäder i klassisk design, är deras utformning och exteriör mycket olika. Det är därför nödvändigt inte att bara titta på bilderna i galleriet innan köpet, men också att ta kontakt med företagets specialister som kommer att vara glada att ge utförliga konsultationer om den lämpligaste kaminen i klassisk design exakt till ditt hem. Korrekt utvalda klassiska kaminportaler i sten skapar en trevlig och mysig atmosfär, det ger en känsla av komfort och kompletterar inredningen på ett harmoniskt sätt. Dessutom, i motsats till andra material, kommer de att fungera i många år. Tack vare den höga värmebeständighet garanteras det en mycket hög säkerhetsnivå och oöverträffad motståndskraft mot mekaniska skador och slutligen, inte bare värme, men också den utsökta njutningen för ögonen.

TILLGÄNGLIGA MATERIAL FÖR ELDSTÄDER