SUN--1024x693

Som framgår av serienamnet, sticker “Exclusive” eldstäder i natursten ut med deras speciella stil. Redan vid första anblicken är det uppenbart att de inte är vanliga, klassiska portalkaminer, men konstverk som väcker uppmärksamhet och gör alla inredningar att se mer utsökta ut. Denna serie, skapad av den erkända industridesignern från Barcelona Josep Guiu, är utformad från början för att förändra människors idéer om vad den öppna spisen borde vara. Grundläggande värderingar – enkelhet, naturlighet och innovation framför allt.

Pris från 1000€

ELDSTÄDER I STEN INSTALLERADE AV SALASTONE

Till exempel är “Arriaga Exclusive Sun” modell för väggmontering med en rund “mun” som kan monteras både horisontellt och vertikalt. Följaktligen indikerar en brinnande eld huvudidén av designen, sol, som är alltid med oss i våra hem. Det är viktigt att notera att denna modell, tillsammans med “Moon” och “Cubic”, har vunnit “Red Dot Award” designpris 2009.

Modellen “Moon” består av två visuellt åtskilda delar som ger rummet en smakfull påminnelse om denna himlakropp. Den här modell kan också, med mått av 110 X 190 X 12 cm, monteras både horisontellt och vertikalt. Ytterligare modell “Modis” är också skapad av två olika element men i neutrala färger som gör dem möjligt att framgångsrikt integreras i nästan alla projekt. I sin tur finns “L Series” i flera storlekar, beroende på rummets storlek. För att installera eldstaden vertikalt, kommer den att ta 100 X 130 X 44 eller 100 X 160 X 44 cm, men horisontellt – 160 X 100 X 44 eller 160 X 130 X 44 cm. Denna serie innehåller också modeller “L4 Series” och “Cubic”.

TILLGÄNGLIGA MATERIAL FÖR ELDSTÄDER