S2

Trots att eldstäder nu för tiden göras kan i olika nivåer av komplikation och vid användning av modern teknologi, omfattar huvudtanken i den här serie en smakfull enkelhet, genomarbetade detaljer och helt enkelt en bra stil. Följande är fem utsökta, specialkonstruerade eldstäder med finish i natursten: “Leda”, “Leda – C”, “Wave”, “S2” och “S4”. Alla dessa modeller ses som konstverk skapat av designern, och därmed vid att välja den lämpligaste, är det värt att förstå precis vad designern ville berätta.

Pris från 1000€

ELDSTÄDER I STEN INSTALLERADE AV SALASTONE

“Leda”. Motto av den här modellen är “vacker enkelhet.” Brand i perfekt balans med miljön där stenen symboliserar naturlighet. Ingenting i denna eldstaden är en tillfällighet, men samtidigt försöker utseendet uppnå ideala proportioner.

“Leda – C”. Uppgiften av den här spisen är att visa att materialet och det som verkligen är viktigt kompletterar varandra. Således, återupplivar formen och betonar idén.

“Wave”. Den ursprungliga formen i denna eldstad lockar utan tvekan uppmärksamhet med lätt rörelse som har fångats i sten. I centrum av allt – “inramad” värme som ligger i ett ramverk av graciöst och evigt material.

“S2”. Attraktionskraft har makt.. Linjära former och raka linjer som bryter plötsligt, men tillsammans fortsätter en felfri harmoni.

“S4”. Symbol av självständighet. Eldkraft erhåller nya krafter. Kärnan av designen ligger i dess dynamik. En spis med en egen personlighet och karaktär, dess värde finns i en stark och ohämmad energi som släpps ut varje gång den tänds.

TILLGÄNGLIGA MATERIAL FÖR ELDSTÄDER