Badrum, är naturligtvis, ett av de mer personliga och intima rum i varje hem. Således tenderar man att välja arrangemang på badrum med särskild omsorg. Trots allt, kommer man att tillbringa tid i badrummet varje dag. Precis därför är det viktigt att bygga ett trevligt och bekvämt badrum genom att välja de bästa material. När allt kommer omkring, är det här rummet inte avsett för representation, men för de viktigaste människorna och framför allt – för sig själv.

Pris från 120€/m2

PROJEKT AV STENYTOR FÖR BADRUM UTFÖRDA AV SALASTONE

Ytor av natursten är inte bara utomordentligt vackra, men också lätt att underhålla och förlorar inte sina utmärkta egenskaper över tid. Varje badrum med ytor av sten, erhåller omedelbart individualitet. Det är inte längre bara ett rum man använder för att bada. När man går in ett sådant rum, känner man en majestätisk förfining, som paradoxalt nog uttrycker också trivsamhet.

När du väljer det mest lämpliga ytmaterial för badrummet, bör du notera att det är ett rum där det finns stora mängder vatten och vattenånga. Därför föreligger det en ökad fuktighetsnivå. Det används också en mängd olika tvätt- och rengöringsmedel, som inte är för varje materials förmåga att motstå. Mycket viktig är också ytornas styrka och hårdhet då, förr eller senare, man kommer tappa tunga och spetsiga föremål på badrums ytorna. På alla dessa områden är natursten ett oöverträffat material med egenskaper som varken artificiella sten eller andra material har.

“Salastone” erbjuder att tillverka och installera i ditt hem eller andra lokalers badrumsytor i naturlig granit, naturlig kvarts, och naturlig marmor, samt dekorpaneler för dusch och bad.

TILLGÄNGLIGA MATERIAL FÖR BADRUMSYTOR I STEN