Lämpligt valda fönsterbänkar i natursten är perfekta för att komplettera en byggnad både i interiör och exteriör, och ger en respektabel och smakfull look. Sådana hus lockar ögon och gläder ägarna, fotgängare och besökare.

Pris från 70€/m2

PROJEKT AV FÖNSTERBRÄDOR I STEN UTFÖRDA AV SALASTONE

Fönsterbänkar i granit, marmor och kvarts är lätta att underhålla och varar i hundratals år. Tack vare den speciella strukturen i materialet, har de hög hållfasthet och motståndskraft mot miljöeffekter. Fönsterbänkar i naturlig marmor och granit kan motstå höga mekaniska belastningar. Faktiskt är deras hållfasthet nära till diamant. Man behöver inte oroa sig för att fönsterbrädorna skulle kunna spricka, bryta eller försämras av påverkan från några yttre faktorer. Dessutom absorberas vatten inte i detta material, så det finns ingen risk för deformation vid våra klimatförhållanden.

Fönsterbänkar i granit, travertin och marmor finns i ljusa, naturliga färger, och precis som fingeravtryck, är var och en av dem unik och originell, men samtidigt med harmoniska minerallager. De kan även betraktas som ett slags konstverk av natur. De är förbluffande att se på och alltid sköna att röra.

“Salastone” erbjuder ett brett utbud av fönsterbänkar i granit, marmor och travertin med särskilda och intressanta texturer, unika inslag av kristaller av andra material, naturliga linjer och mjukt svepande linjer i unika toner. Det är mycket viktigt att fönsterbänkar i sten inte kommer att ändra på sig någonsin, deras färg och glans kommer att vara där för att glädja följande generationer.

TILLGÄNGLIGA MATERIAL FÖR FÖNSTERBRÄDOR