bruugis

Stenläggning är ett utmärkt val för att utrusta gårdar, trottoarer, trädgårdsgångar, stigar och infartsvägar. Livscykeln av sådana stenar är ojämförligt längre än vid alla andra typer av vanligt trottoar och gatsten tillverkade av konststen eller cement. Under årens lopp förlorar inte stenar sin enskilda, naturliga look. De håller alla nödvändiga funktioner och är mycket mer hållbara. Det är också viktigt att gatsten i naturlig granit eller naturlig kvarts helt är immuna mot effekterna av väder.

Pris från 25€/m2

GATSTEN PROSJEKT UTFÖRDA AV SALASTONE

Således är gatsten och annan stenläggning i naturlig granit eller kvarts en långsiktig investering, något som även dina barn och barnbarn kommer att uppskatta. Bevis på detta är i många europeiska gamla städer, där naturliga kullersten har bevarats och ser bra ut, trots den enorma mängden av bilförare, cyklister och fotgängare som använder den genom århundradena. Riktigt nog, beroende på stadens ekonomiska möjligheter, används i dessa objekt ofta också gatsten i dolomit och marmor. Idag är gatsten i granit mer lämpliga då de inte bara dekorerar och hjälper till att hålla ett vackert territorium, men också ger ett visst intryck av antiken till miljön.

Gatsten kan utan oro också användas i platser där belastning förväntas att vara större, till exempel vid trafik av personbilar. Emellertid bör man då också använda stenkant i motsvarande material. Kantsten i granit eller kvarts från “Salastone” finns i en mängd olika färger och storlekar, så att du kan välja den perfekta lösningen för dina önskemål och ditt hem eller gård. Kantsten kan inte bara vara i vanliga färger som grå, men också svarta, rödaktiga, gröna och så vidare.

URVAL AV GATSTEN FRÅN SALASTONE

 

TILLGÄNGLIGA MATERIAL FÖR STENLÄGGNING