Marmora grida - Galleria Riga (6)

„Salastone” producerar stengolv och stenväggar i granit, marmor, travertin och andra material. Vi erbjuder leverans, bearbetning och montering. Vi använder sådana populära och progressiva metoder av stenbearbetning som polering, slipning, flambehandling, finslipning, borstning och sandblästring.

VÅRA PROJEKT AV GOLV OCH VÄGGAR

Stengolv och väggar är inte bara visuellt vackra och praktiska, men också kompletterar husets inredning med ett elegant utseende, som ger varje rum extra värde, en stor fördel om man planerar senare försäljning av fastigheten. På grund av skillnader i mineralkomposition, är varje stenplatta unik med enskild konsistens som är typisk endast till denna plattan.

Samtidigt är stenväggar och golv starkare än andra och kan tjäna mycket längre, vilket framgår av antika stenbyggnader som har överlevt fram till moderna dagar. Dessutom är väggarna som är gjorda i marmor, kvarts eller granit, såväl som golv i travertin, lätta att rengöra, underhålla och bevara i gott skick.

Stengolv kan även byggas utomhus, vilket gör detta material lämpligt för, t.ex. terrasser i granit. “Salastone” erbjuder både montering av granit terrasser baserad på limmade plattor, såväl som utförande av arbetet i en innovativ teknologi som inte är mycket välkänd i våra länder – med användning av justerbara distansbrickor, som är en praktisk och hållbar metod. Sådana terrasser ser mycket representerbara och lämnar ett djupt intryck på alla besökare, i privata hus såväl som i offentliga byggnader. Vid sistnämnda fall är det också viktigt att stengolv har förmåga att tjäna utan deformation i områden med mycket stort flöde av människor.

MÖJLIGA STENMATERIAL FÖR GOLV OCH VÄGGAR