Jupiter Centre

“Jupiter Centre” är en 14 våningars A+ klass kontorsbyggnad i Riga, Skanstes gata 7 i en bekväm affärsmiljö med de senaste tekniska lösningar och modern arkitektur. Golvyta på varje våning är cirka 530 kvadratmeter, medan den totala ytan för kontorslokaler – 8052 m2.

Inom detta projekt genomförde företaget “Salastone” materialleverans av högsta kvalitets marmor från fyndigheter i Spanien, nödvändiga behandling före installation och faktiska montering i objektet. Totala volym av vägg- och golvytor omfattar 1000 kvadratmeter. Enligt projektet, är typen av marmor som används i denna byggnad brun spansk marmor “Dark Emperador”. Genom skarp användning av plattor med olikt och unikt, men samtidigt sammanhängande mönster, uppnåddes det imponerande effekt, som inte lämnar någon av besökare oberörd.

Marmor golv och väggar har gett det här huset en speciell majestät och charm som är inte obetydlig vid denna nivå av kontorsbyggnaden. Följaktligen är rummen och lokaler lättare att hyra ut, kan hyrpriset vara högre och det blir lättare för projektutvecklare att återvinna de investerade medlen.

Alla planerade arbeten blev genomförts i 8 månader.