Plattor i granit, naturlig kvarts eller marmor är lika lämpliga för badrum som för annan inredning också i exteriör – såsom för utomhuspooler. De kan tjäna bra både som huvudyta av beläggningsmaterial, såväl som individuella element i intressant design, arkitektur eller landskapsplanering. Det är dock mycket viktigt att naturliga stenplattor är korrekt installerade och alla arbeten för plattsättning utförs professionellt. Därför i en situation där man har behov för högkvalitets stenkakelgolv i ett presentabel rum, eller om det finns behov för att dekorera en vägg i ett personligt hus, är de rätta människorna till att anförtro detta arbete de kunniga mästare från företaget “Salastone”. Vi har över 20 års erfarenhet i installation och bearbetning av sten och keramiska plattor.

Pris från 20€/m2

PLATTLÄGGNING PROJEKT UTFÖRDA AV SALASTONE

Kakel mosaik på väggar och stenplattor för golv varierar i storlek och sammansättning. De kan vara av natursten eller konstgjort. Det finns också plattor av keramisk komposition med annan täckning ovanpå. Om man kan möjligtvis använda både väggkakel och golvplattor på väggar, då för golv bör man välja bare plattor med stenkomposition. Golv i granit, kvarts eller marmor blir mer motståndskraftigt, deformeras inte och ser bättre ut. Man bör också välja kraftigare, mer stabila och tjockare plattor i offentliga lokaler med stor belastning.

I alla fall behöver man särskild rådgivning vid det rätta valet av kakel. Samma gäller installationsarbete där det bara är logiskt att anförtro detta till kunnig personal. “Salastone” utförar alla typer av kakelarbeten till 500 kv.m. per dag.

TILLGÄNGLIGA MATERIAL FÖR KAKELARBETEN I NATURSTEN