IMG_0145

Kunder av “Salastone” är medvetna om mening av reputation och gott första intryck. Trappor  är en av de första saker som folk märker vid ankomst till en byggnad eller när de går in i byggnaden. De är som ett visitkort, som för övrigt förblir oförändrat för många år. Vad kunde berätta ännu bättre om status av husets ägarna, deras förmåga att tänka långsiktigt och stabilitet på alla områden, än grundliga, exklusiva och högkvalitativa trappor i sten?

Kanske är det exakt därför man kan se granit trappor “Nero Impala” i hotellet “Radisson Blu Ridzene”, granit trappor “Tan Brown” med ingångsdel i hotellet “Mercure Hotel” och granit trappor “Multicolour Red”, “G654” och “G682 ” både inomhus och vid husfasader både av individuella, flerfamiljshus och andra bygnader. Trots att de mest efterfrågade är just granit trappor, de kan också göras av marmor, kvarts eller annat material. Titta på galleriet, och ta kontakt med “Salastone” branschfolk för att välja dina egna!

Stenens styrka och skönhet har uppskattats sedan urminnes tider, och också nu är den erkänd och respekterad både bland byggpersonal och husdesigner, såväl som finsmakare av helt enkelt högkvalitativa saker. Efter en viss period vid att vandra och söka i loppet av det senaste århundradet, har folk igen förstått och uppskattat när det gäller värdet av naturliga material. Därför är “Salastone” stolt att leverera de bästa olika slag av stenar från hela världen, bearbetar de noggrant och skickligt, och utför högkvalitets installation i ditt hem eller affärslokaler.