Trappan är en av de första saker som uppmärksammas av varje besökare som kommer till huset. Därför spelar alla dessa komponenter starka roller: utseende, originalitet och styrka. Trappor i natursten vid ingången av huset ger huset prestige och elegans, medan i insidan belyser de ägarnas smak och anger ett diskret tecken på välstånd.

Pris från 60€/m2

PROJEKT AV STENTRAPPOR UTFÖRDA AV SALASTONE

Trappor i natursten är icke-nedbrytbara eftersom de är nästan opåverkade av miljön. Följaktligen kan trappornas liv även vara i hundratals år.

Utomhus används vanligtvis steg av granit med grov yta, övervägande med brändbehandlad yta. De är massiva, hållbara och i stånd till att motstå alla väderförhållanden utan att förlora sina mycket goda egenskaper. Dessutom, för att undvika att stentrappor blir glatta på vintern, kan de behandlas på ett särskilt sätt. Däremot under våren uppstår det aldrig sprickor i steg på grund av frysnings -upptiningscykler som sker med många andra material. Det är också självklart att de aldrig kommer att ruttna som trätrappor gör.

Med hänsyn till kundernas behov och unika nyanser av varje projekt, erbjuder “Salastone” att producera och installera naturstenstrappor i granit, kvarts eller marmor, liksom andra material. Trappor kan också framställas efter särskild beställning. De mest efterfrågade formerna av behandling är bränt, riven och borstad yta, men ändå väljer våra kunder slipade, polerade eller finslipade ytor eller, såväl ytor som är behandlad med sandblästring.

 

TILLGÄNGLIGA MATERIAL FÖR STENTRAPPOR